Samoplačniško zdravljenje

samoplačniško zdravljenjeV Sava Medical se zavedamo, da:

  • rehabilitacija največkrat poteka vse življenje,
  • ZZZS ne more zagotoviti sredstev za pogostnost rehabilitacij, ki bi zagotovila najboljše mogoče rezultate pri posamezniku,
  • vse več ljudi je pripravljenih v svoje zdravje tudi vlagati.

Zato smo pripravili ponudbo kakovostnih in cenovno ugodnih samoplačniških programov rehabilitacij za paciente.

Programi so oblikovani in izvajani pod strokovnim vodstvom medicinskega osebja. Namenjeni so pomoči pri natačno določenih težavah in vsebujejo storitve, ki te težave usmerjeno odpravljajo. Lahko pa izbirate tudi med programi, kjer vam storitve prilagodijo individualno po priporočilu naših zdravnikov.

V zdravstvenih centrih Sava Medical so na voljo številne samoplačniške specialistične ambulante, v katerih delajo ugledni in visoko usposobljeni zdravniki.

Zdravstvena ponudba ni namenjena zgolj posameznikom, ki že imajo zdravstvene težave, ravno nasprotno: vedno več mlajših se odloča za specialistične preventivne preglede, ki opozorijo že na majhna tveganja za zdravje. S pravočasnim ukrepanjem je mogoče ta tveganja odpraviti ali vsaj omiliti. Slednje je pripisati tudi dejstvu, da se aktivna populacija vse bolj zaveda pomena zdravega načina življenja in vlaganja v svoje zdravje za preprečevanje poznejših težav in obvladovanje vse zahtevnejšega vsakodnevnega tempa.