Paketi za zdravje in dobro počutje

Med Contour

Med Contour

Terme Ptuj

Edinstveni tretma za preoblikovanje telesa

Med Contour je edinstven medicinski tretma za preoblikovanje telesa in ena najučinkovitejših metod zmanjševanja odvečnih maščob in trdovratnega celulita. S kombinacijo ultrazvočne terapije, vakuumske masaže in limfne drenaže pripomore k izločanju odvečnih strupov in maščob, zmanjšanju obsega, odstranjevanju celulita in izboljšanju tonusa ter elastičnosti kože. Primeren je tako za ženske kot za moške. Je popolnoma varen in neboleč. Poteka pod zdravniškim nadzorom, brez kirurških posegov in okrevanja ter je ena najboljših alternativ kirurški liposukciji. Rezultati so vidni takoj in dolgoročni.

Potek tretmaja Med Contour

Tretma Med Contour je popolnoma varen in udoben. Začne se s stimulacijo limfnega sistema in odpiranjem limfnih vozličev. Temu sledi ultrazvočni postopek z aplikatorjem, kjer s prijetno, toplo masažo »razbijamo« maščobne celice. Maščoba, ki pride v medcelično tekočino, se čez limfni sistem, z urinom in znojenjem odstranjuje iz telesa, manjši del pa gre tudi čez jetra. Limfna drenaža ob zaključku tretmaja dodatno pospeši odstranjevanje maščobe, ki se približno v treh dneh po tretmaju odstrani iz telesa.

Tretma je popolnoma neboleč in neinvaziven. Po končanem tretmaju se lahko oseba vrne k vsakdanjim opravilom, in to brez okrevanja, bolečin ali kakršnega koli nelagodja.

Rezultati so vidni že po prvem tretmaju, za najboljši učinek pa se priporoča tri do pet tretmajev. Doseženi rezultati se preprosto vzdržujejo.

Ultrazvočna naprava Med Contour

Tretma Med Contour poteka z edinstveno ultrazvočno napravo. Svetovno patentiran aplikator z dvema medsebojno usklajenima ultrazvočnima glavama in vakuumsko črpalko med ultrazvočnim postopkom vsesava maščobno tkivo in ga fiksira. Tako lokalno deluje na maščobne celice, pri čemer se ne poškoduje okolno tkivo. Ultrazvočni glavi sta oblikovani v obliki črke V, kjer je segrevanje tkiva največje. Tako se energija varno dovaja na površino kože brez neželenih učinkov (opeklin). S postopkom se ciljano segreva problematično področje in tako spodbuja izločanje odvečnih strupov in maščob.

Ultrazvočna naprava Med Contour je 100 odstotno varna in trenutno edina ultrazvočna naprava na svetu, ki ima dovoljenje FDA (Food and Drug Administration) in certifikat kakovosti CE 0476.

Za koga je primeren tretma Med Contour

Tretma je primeren za vse, ki bi želeli zmanjšati obseg ali preoblikovati posamezne dele telesa.

Naši zdravniki tretma priporočajo:

  • mamicam po porodu, da bodo ponovno fit
  • damam, ki želijo ponovno obleci kavbojke iz mladosti
  • vsem, ki želijo obleci atraktivno obleko za večerjo v dvoje in se v njej odlično počutiti
  • bodočim nevestam, ki želijo biti popolne na poročni dan
  • vsem po 30 letu, ko se začne nabirati odvečna maščoba na nogah, zadnjici in trebuhu
  • moškim, ki bi se želeli znebiti odvečne maščobe okoli trebuha
  • vsem, ki se spopadajo s trdovratnim celulitom

Tretmaja ne priporočamo osebam z boleznimi srca ali ožilja, vsem s srčnim spodbujevalnikom, bolnikom s trombozo, osebam, ki potrebujejo transplantacijo organa, nosečnicam in doječim materam, osebam, ki imajo kakršno koli kovinsko protezo ali težjo bolezen, pa tudi vsem, ki jemljejo zdravila za zniževanje lipidov ali zdravila proti strjevanju krvi.

Individualno prilagojen tretma

Tretmaji Med Contour so popolnoma prilagojeni vašim željam in potrebam. Na predhodnem brezplačnem zdravniškem posvetu se podrobno pregledajo problematični predeli in oceni potrebno število tretmajev za dosego pričakovanih rezultatov. Z individualno in ciljano obravnavo je tretma resnično usmerjen na posamezni del telesa, s čimer dosežemo najboljše rezultate.

Brezplačni posvet

Naročite se na brezplačni posvet z našimi specialisti v Medico-wellness centru Valens Augusta, ki vam bodo svetovali najprimernejši način oblikovanja telesa glede na vašo telesno konstitucijo ter odgovorili na vsa vprašanja.

Zakaj Med Contour? 100 odstotna varnost tretmajev in dolgoročni učinek!
»Med Contour oblikuje telo z ultrazvokom, vakumsko masažo, limfno stimulacijo in limfno drenažo. V 45 minutah se na obravnavanem delu telesa zmanjša obseg tudi do 2,5 centimetra. Deluje ciljano do najglobljih delov maščobnega tkiva, učinkovit pa je tudi pri obravnavi celulita. Opazno je izboljšanje tonusa ter elastičnosti kože. Tretma poteka pod zdravniškim nadzorom, brez kirurških posegov, bolečin in okrevanja po zaključenem tretmaju.«

Tanja Rauter Pungartnik, dr. med., spec. fiz. med. in rehabilitacije, vodja zdravstva in wellnessa v Termah Ptuj

Preberite več o tretmaju Med Contour

Preverite, kako se je znana slovenka pripravljala na poroko

Izberite tretma, ki vam najbolj ustreza, mi pa vam zagotavljamo, da bodo naše obljube izpolnjene...

Pošljite povpraševanje 1/2

Terme Ptuj
Preverite pakete
Število gostov:
Izberite tretmaje
Oseba 1:
Dodajte osebo, ki bo koristila tretmaje

Pošljite povpraševanje 2/2

Kontaktni podatki