Paketi za zdravje in dobro počutje

Med Visage

Med Visage

Terme Ptuj

Najboljša alternativa kirurškemu Face Liftingu!

Pomladite svoj obraz

Med Visage je edinstven tretma za pomladitev obraza in eno izmed najučinkovitejših sredstev proti staranju kože na obrazu, vratu in dekolteju. Učinki so vidni takoj po tretmaju: vidno izboljšana tekstura, tonus in elastičnost kože ter bolj napeta koža. Poleg vidnih učinkov se v koži ustvarja nov kolagen, ki pomaga čim dlje zadržati mladosten videz obraza. Tretma je popolnoma neboleč in varen, učinki pa dolgotrajni. Zaradi svojih izjemnih rezultatov ga imenujejo tudi nekirurški obrazni lifting.

Potek tretmaja Med Visage

Tretma Med Visage je popolnoma neboleč in neinvaziven. Preden začnemo ultrazvočni postopek, kožo temeljito očistimo. Sledi podrobna, topla masaža celotnega obraza in vratu s kombinacijo ultrazvočne in radiofrekvenčne tehnologije, ki s segrevanjem in termalnim učinkom spodbudi obnavljanje celic ter deluje na kolagen in elastin. Po tretmaju, ko je koža prepustnejša in ima večjo zmožnost vpijanja aktivnih sestavin, nanesemo serum, prilagojen tipu kože.

Rezultati so vidni takoj po končanem tretmaju: koža je obnovljena in mladostnega videza. Kot posledica ultrazvočnega delovanja se lahko pojavi rahla rdečica. Oseba lahko takoj opravlja svoje vsakodnevne aktivnosti, po tretmaju pa se lahko nanesejo tudi ličila.

Kako deluje

Tretma Med Visage deluje na podlagi ultrazvočne in radiofrekvenčne tehnologije. Termalni učinek stimulira prekrvavljenost določenega predela, pri čemer se dovaja več kisika in hranljivih snovi, ki pripomorejo k celjenju. Prednost boljše prekrvavljenosti je tudi povečan pretok limfe, kar pomaga pri hitrejši odstranitvi strupov in drugih škodljivih snovi.

Neposredni učinek toplote, ki se občuti med samim tretmajem, nastane zaradi krčenja dermalnega kolagena, kar povzroči napenjanje kože. Delovanje ultrazvočne in radiofrekvenčne tehnologije spodbudi nastanek novega kolagena, ki sčasoma ustvari naraven učinek gladke in napete kože. Tretma je popolnoma neinvaziven, rezultati pa so vidni že takoj po končanem postopku.

Za koga je tretma primeren tretma Med Visage

Tretma Med Visage priporočamo ženskam in moškim po 30. letu starosti oziroma vsem, ki so opazili prve gube in izgubo elastičnosti kože na obrazu.

Naši zdravniki priporočajo tretma vsem, ki bi želeli:

  • bolj napeto in pomlajeno kožo obraza, vratu in dekolteja
  • zmanjšati oziroma odpraviti gube na obrazu
  • zmanjšati podbradek
  • zmanjšati podočnjake in dvigniti veke
  • zmanjšati povešeno kožo na rokah

Brezplačni posvet

Naročite se na brezplačni posvet z našimi specialisti v Medico- wellness centru Valens Augusta, ki vam bodo svetovali glede tretmaja ter odgovorili na vsa vprašanja.

Izjava zdravnice

»Tempo vsakdana se odraža tudi na naši koži. Poklonite si enega izmed najučinkovitejših tretmajev, ki ga stroka potrjuje kot eno najboljših alternativ kirurškemu posegu obraznega liftinga.

Globinski ultrazvočni tretma obraza, vratu in dekolteja Med Visage je popolnoma varen in neboleč, poteka pa ob zdravniškem nadzoru. Učinki so dolgotrajni: zmanjšanje gub in utrujenega videza, osvežitev obraza in bolj napeta koža. Poleg vidnih učinkov se v koži ustvarja nov kolagen, kar se kaže v mladostnem videzu. V Medico-wellness centru Valens Augusta v Grand Hotelu Primus smo medicinski tretma Med Visage tudi sami preizkusili in rezultati so navdušujoči. Osebno ga priporočamo tudi vam!«

TANJA RAUTER PUNGARTNIK, dr.med. spec. fiz. med. in rehabilitacije, vodja zdravstva in wellnessa v Termah Ptuj

Izberite tretma, ki vam najbolj ustreza, mi pa vam zagotavljamo, da bodo naše obljube izpolnjene...

Pošljite povpraševanje 1/2

Terme Ptuj
Preverite pakete
Število gostov:
Izberite tretmaje
Oseba 1:
Dodajte osebo, ki bo koristila tretmaje

Pošljite povpraševanje 2/2

Kontaktni podatki