Koža

Koža

Koža je največji organ telesa. Predstavlja zunanjo plast, ki loči telo od okolice.

Sodeluje pri nadzoru telesne temperature, preprečuje izgubo tekočine, varuje pred strupenimi in infekcijskimi dejaniki in predstavlja periferni steber imunskega sistema. Poznamo več kot 2000 bolezni kože, od manjših kozmetičnih težav do akutnih in kroničnih bolezni, ki so lahko neestetske, srbeče, boleče, nekatere tudi usodne. Kožne bolezni povzročajo tudi psihološke, socialne in finančne posledice za bolnike, njihove družine in družbo.

Kronične in neozdravljive kožne bolezni, kot sta luskavica in ekcem, so povezane s fizičnim neugodjem in slabšo kakovostjo življenja. Nežnost terapije s črno termomineralno vodo in moč ultravijolične fototerapije predstavljata eno od boljših kombinacij za zdravljenje luskavice, ki je za pacienta varna, učinkovita in prijetna. Zdravljenje v Termah 3000 – Moravske Toplice zaokrožimo z izobraževanjem in svetovanjem o prehrani ter spremembi življenjskega sloga.

Zdravstveni programi

  • Program rehabilitacije pri boleznih kože

    Nežnost terapije s črno termomineralno vodo in moč ultravijolične fototerapije predstavljata eno od boljših kombinacij za zdravljenje luskavice, ki je za pacienta varna, učinkovita in prijetna.

Zdravljenje luskavice

Zdravljenje luskavice

Terapija s črno termo-mineralno vodo in ultravijolično fototerapijo.

Terme 3000 – Moravske Toplice

Programi za dobro počutje in samoplačniški paketi

Samoplačniški programi in paketi

Strokovnjak za področje

Ranko Mudrinić

Ranko Mudrinić

dr.med spec. fiz. med. in rehabilitacije