Zaprtje zdravstvenih centrov Sava Turizem

Spoštovani.

v skladu z odredbo Ministrstva za zdravje RS smo ob razglasitvi epidemije COVID-19 z namenom preprečevanja širjenja okužbe in v skrbi za zagotavljanje varnosti vseh nas sprejeli odločitev, da do preklica, začasno ustavimo izvajanje vseh dejavnosti v zdravstvenih centrih Sava Turizma (Zdravilišče Radenci, Terme Ptuj, Terme Lendava in Terme 3000).

Slovenska vlada je na dopisni seji 14.5.2020 preklicala epidemijo nalezljive bolezni covid-19, ki je bila razglašena 12. marca. Ker pa nevarnost širjenja ostaja, se – ob strokovni utemeljenosti – še vedno uporabljajo splošni in posebni ukrepi, sprejeti na podlagi Sklepa o uporabi ukrepov, ki jih določa Zakon o nalezljivih boleznih, pri epidemiji COVID-19.

V zdravstvenih centrih Sava Turizma (Zdravilišče Radenci, Terme Ptuj, Terme Lendava in Terme 3000) se pripravljamo na ponovno vzpostavitev delovanja ambulant, kar vključuje zagotavljanje vseh organizacijskih, kadrovskih in tehničnih pogojev, saj za naše paciente želimo zagotoviti vse pogoje za izvedbo primerne, kakovostne in varne zdravstvene obravnave.

Iz tega razloga vas obveščamo, da vas bomo o terminu obvestili takoj, ko bo situacija to dopuščala. V koliko se vam stanje poslabša, se prosim obrnite na osebnega zdravnika.

Hvala za razumevanje.

Več informacij

S spoštovanjem,
Ekipa Sava Medical